Op 31 augustus 2018 is het maar liefst 69 jaar geleden dat de familie Huisman de eerste schreden op het horecapad zetten.
Piet en Gellie namen toen het huiskamercafe aan de St. Jacobslaan 30 over van de familie van Eldik.
In de jaren zestig is het cafe een aantal keren verbouwd door vooral Nico Huisman die de zaak van zijn ouders had overgenomen, samen met echtgenote Thea .

Op 1 mei 1995 werd het cafe overgedaan aan de huidige eigenaren: Kitty en Hans Huisman. Daarmee is het een van de oudste familiecafe's van Nijmegen. En ook een van de grootste cafe's, bijna 1450 vierkante meter. Kitty en Hans hebben er voor gezorgd dat het cafe er uit ziet zoals het nu is.
In 1996 heeft de laatste grote verandering plaatsgevonden,
namelijk de uitbreiding aan de rechterkant, wat nu de rookruimte heet.
Er is altijd getracht om dezelfde uitstraling te behouden.
Home
Even voorstellen
Geschiedenis
Nieuws/Weetjes
Biljarten/Pool
Competitie
NEC poule
Drankkaart
Foto's
Rookruimte
Contact
Cafe Piet Huisman wordt gedurende alle dagdelen door een gevarieerd publiek bezocht. Is het niet voor een partijtje biljarten, dan wel voor 'n " goed gesprek " aan de unieke eilandbar met dertig barkrukken.
De muziekcomputer selecteert bij voorkeur de hits uit de jaren zeventig, tachtig en negentig, maat ook de hedendaagse toppers zijn te horen.

De laatste jaren is er Nijmegen ook grote bekendheid verworven met het uitzenden van alle wedstrijden van N.E.C.
op een groot scherm. Dat doen we nog steeds, met alle andere interessante voetbalwedstrijden.

Er is echter ook nog steeds ruimte voor een potje klaverjassen , kruisjassen , toepen , schaken , dammen , triviant, of gewoon dobbelen aan de bar.
Kortom , het was en is nu nog steeds een doe-Cafe met het karakter van een bruin buurtcafe, alleen wat ruimer.

Maar de laatste jaren krijgt het Cafe steeds meer bekendheid als Speciaalbier Cafe. Een sortering van maar liefst 350 verschillende lekkernijen op fles maakt dat 't Cafe het meest uitgebreide aanbod van Nijmegen heeft.