Kitty Huisman. Vanaf 1981 getrouwd met Hans en moeder van een zoon, Maurice. Samen met Hans nam Kitty op 1 mei 1995 het Cafe over. Verschillende middagen in de week achter de bar te vinden. Voorts is ze de stille kracht op de achtergrond. De boekhouding en administratie zijn haar toevertrouwd.
Home
Even voorstellen
Geschiedenis
Nieuws/Weetjes
Biljarten/Pool
Competitie
NEC poule
Drankkaart
Foto's
Rookruimte
Contact
Hans Huisman. Al vanaf 1978 werkzaam in het Cafe,maar vanaf 1995 eigenaar.( met Kitty )Vaak aanwezig. Staat graag in contact met de gasten en houd van humor en lekker eten.
Maurice Huisman. Maurice is de stille kracht achter de grote sortering speciaalbier, maar ook de initiator van het Hop in 't Slot Bierfestival. Op langere termijn natuurlijk ook de volgende Huisman-eigenaar. Krijgt op de achtergrond support van zijn vriendin Thalia.
Alex Remmen. Gevonden in Ewijk. Al geruime tijd prominent lid van de vriendenclub van Maurice, maar nu al niet meer weg te denken als een van de drijvende krachten binnen het Cafe. Studeert beveiliging in al zijn facetten. Vaste avond:vrijdag. Maar is daarnaast meerdere avonden in de week ter ondersteuning.
Bjorn Sweers. Gevonden in Giesbeek. Deze gezellige Bourgondier heeft zich in korte tijd ook ontpopt als een ware kenner en liefhebber van speciale bieren. Studeert sociale Geografie, maar is binnen de Horeca zeker ook een sociale. Vaste avond: zaterdag. Maar ook Bjorn maakt daarnaast uren op andere dagen.